Tvorba na zakázku

V případě vašeho zájmu mohu namalovat jakýkoliv námět - krajina, portrét, abstrakce, zátiší... Abstraktní malba či portrét mohou posloužit jako originální dárek vašim blízkým. Provádím malířskou výzdobu stěn - v domácnosti, kanceláři, firmě, restauraci ap.




detail

Portréty na zakázku

portrét olejem
portrét pastelem
portrét uhlem

K nahlédnutí jsou portréty - dárečky koncipované na míru mým blízkým a zakázkový portrét. Jako předloha mi stačí kvalitnější digi-fotografie (případně i nedigitální). Pro lepší vystižení výrazu tváře upřednostňuji setkání s portrétovaným. Fotografii raději pořizuji sama. Maluji portréty technikou barokních mistrů.


dvojportrét


Ondřej, olej na plátně, 60x85, 2010


Ondřej-detail


olejomalba


portrét pastelem




detail

Abstrakce

Abstraktní malba může barevně oživit váš dům i kancelář. Ráda vyzdobím váš byt sérií obrazů velikostí i barevností na míru. Ukázku abstraktní volné tvorby najdete v sekci Mandaly na mých stránkách:

http://denybel.cz/portfolio.php?id=16





Nástěnné dekorace a nápisy

Hlásím se jako malíř pokojů k veselým obrázkům, extravaganci či barevně designovým návrhům a dekoraci prostoru. Navrhnu vám originální výzdobu vašeho bytu, barevný styl vašeho domu, oživím vaši kancelář. Realizuji nástěnnou malbu nápisů či loga firmy.